Bel voor informatie
en advies 0164 67 31 60
Het bedrijf
Partners
Previous Next

Ruim 25 jaar Zwembadtechniek Tempelaars

Zwembadtechniek Tempelaars is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van zwembadaanleg en aanverwante producten. Na geruime ervaring in de zwembadbouw werd in maart 1985 met Zwembadtechniek Tempelaars gestart. Het kantoor was gevestigd in een garage en de werkplaats bevond zich aan de rand van het dorp. Na verloop van tijd werden de werkruimte en opslagplaats te klein. In 2002 werd het huidige bedrijfspand gebouwd aan de Noordstraat in Ossendrecht. In 2010 konden we daar ons 25-jarig bestaan vieren.
 
Het bedrijf
Vanuit het magazijn kunnen veel artikelen uit voorraad worden geleverd. In de werkplaats worden zwembadpompen vakkundig gereviseerd en zandfilters geassembleerd, om deze ter plaatse snel te kunnen monteren. In de showroom houden we artikelen op voorraad die nodig zijn voor schoon en veilig zwemwater. Onze klanten komen voornamelijk uit West-Brabant en Zeeland, maar ook uit België, in de omgeving van Antwerpen.
 
Ontwikkeling
Sinds onze start in 1985 hebben de ontwikkelingen niet stil gestaan. Jaarlijks komen er nieuwe modellen zwembaden, sauna's/infraroodcabines en whirlpools bij en ook de watertechniek blijft zich vernieuwen. De waterzuivering kan volledig geautomatiseerd worden en er wordt veel aandacht besteed aan energiebesparing en milieuvriendelijke producten.  Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem gerust contact met ons op.